ακριβής διάγνωση & μεθοδικότητα

εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα για τα παιδιά και το σύνολο της οικογένειας

We Believe In

Uniqueness

Abundance

Kindness

Expertise

Ethics

Speech is power:
speach is
to persuade,
to convert,
to compel.

Ralph Waldo Emerson

Νατάσα Αποστολοπούλου Λογοθεραπεύτρια

Λόγος Εμπιστοσύνης

H Νατάσα Αποστολοπούλου δίνει σε μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να βρουν την πραγματική τους φωνή και μαζί με αυτή την αυτοπεποίθησή τους.

Από την ηλικία των τριών ετών οι μικροί μαθητές της κατακτούν βήμα- βήμα το δικαίωμα και τη χαρά της σωστής ομιλίας. Εξειδικεύεται στην πρόληψη των μαθησιακών δυσκολιών μέσω της θεραπείας φωνολογικών προβλημάτων παιδιών προσχολικής ηλικίας και ιδιαιτέρως των διδύμων. H μεθοδολογία που ακολουθεί μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης μαθησιακών δυσκολιών στο Δημοτικό, δίνοντας ένα σαφές προβάδισμα στα παιδιά.

Η ακριβής διάγνωση και η μεθοδικότητα της εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα, πράγμα που ενδυναμώνει την πίστη των παιδιών στον εαυτό τους και εμπνέει το σύνολο της οικογένειας.

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας Αθηνών (κατεύθυνση Ψυχολογίας), εξειδικευμένη Λογοθεραπεύτρια (BSc. Logopaedics, Queen Margaret University College) και τέως εργαστηριακός συνεργάτης του ΑΤΕΙ Λογοθεραπείας Ιωαννίνων, η Νατάσα διαθέτει την κατάρτιση και τις διεθνείς πιστοποιήσεις που εγγυώνται την ποιότητα δουλειάς της. Με εκατοντάδες περιστατικά στο ενεργητικό της, αποτελεί στενό συνεργάτη παιδιάτρων, εκπαιδευτικών και ψυχολόγων που την τιμούν καθημερινά με την απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνουν στη διάγνωση και στην παρέμβασή της.

Στο πρόσωπο της Νατάσας πολλοί γονείς που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τα αγγλικά, έχουν βρει τον κατάλληλο σύμμαχο. Η εξοικείωσή της με την αγγλική γλώσσα και τα αγγλικά και αμερικανικά πρότυπα λογοθεραπείας της δίνει τη δυνατότητα να εργάζεται αποτελεσματικά και σε βάθος με δίγλωσσα παιδιά και τους γονείς τους.

Πρόληψη

Διάγνωση

Αποκατάσταση

Πρόσφατα Άρθρα

Συμβουλές για παιδιά και ενήλικες

%
των διαταραχών μπορούν να προληφθούν
%
μαθησιακές δυσκολίες σε διεθνές επίπεδο
%
παιδιά με δυσλεξία
%
επιτυχία στην αντιμετώπιση

Μαθησιακές δυσκολίες. Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε μια ολοκληρωμένη εικόνα πως μπορούμε να δουλέψουμε μαζί.