Ακριβής διάγνωση διαταραχών ομιλίας και λόγου

παιδιών και ενηλίκων με υψηλό αίσθημα ευθύνης

Διάγνωση

Αίσθημα Ευθύνης

η δουλειά που γίνεται στο γραφείο μας στηρίζεται σε αυτή την αρχή.

Είμαστε αυστηρά εξειδικευμένοι στη διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών Λόγου & Ομιλίας και δεν παρεμβαίνουμε ποτέ και σε καμία περίπτωση στο έργο άλλων συναδέλφων (Αναπτυξιολόγων, Ειδικών Ειδικής Αγωγής, Σχολικών Ψυχολόγων κα) με τους οποίους όμως συνεργαζόμαστε στενά.

Εκπαιδευτικό υπόβαθρο

Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο της κας Αποστολοπούλου της εξασφαλίζει εξαιρετική γνώση του ψυχικού κόσμου των παιδιών και κατ’ επέκταση τη βοηθά να δρομολογήσει σωστά την παρέμβασή της ώστε να είναι αποτελεσματική. Η παρέμβασή της όμως εστιάζεται αποκλειστικά στην εξειδίκευση της Λογοθεραπείας που έχει ολοκληρώσει με 4 επιπλέον χρόνια σπουδών.

Σύγχρονες μέθοδοι

Η διάγνωση γίνεται με σταθμισμένα τεστ που εφαρμόζονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ακολουθούνται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι για την εξασφάλιση της ακριβέστατης διάγνωσης κάθε ζητήματος ομιλίας και λόγου. Η ικανότητα ακριβούς διάγνωσης των διαταραχών αυτών αποτελεί εως τώρα εγγύηση για τη συνεργασία της κας Αποστολοπούλου με πλειάδα παιδιάτρων, ΩΡΛ και δασκάλων οι οποίοι άφοβα παραπέμπουν στο γραφείο της παιδιά και ενήλικες που έχουν ανάγκη σαφούς διάγνωσης και άμεσης αποκατάστασης.

Πρόσφατα Άρθρα

Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε μια ολοκληρωμένη εικόνα πως μπορούμε να δουλέψουμε μαζί.